Om oss

[qode_content_slider auto_rotate=»10″ enable_drag=»yes» direction_nav=»no» control_nav=»yes» pause_on_hover=»no»][qode_content_slider_item]
Om oss

ALL-transport AS

ALL-transport AS ble etablert i 1987, og opererer innenfor flere områder av skipsfart.

ALL-transport AS har i dag stø kurs innenfor de områder vi har valgt å satse på som primært er industriell shipping, samt opparbeidelse av nisjemarkeder i inn- og utland.

Vi innehar maritim kompetanse i form av maritim utdannelse, kombinert med lang fartstid ombord på samme type skip ALL-transport AS i dag beskjeftiger. Dette gjør at vi også evner å se ting fra ett mer praktisk perspektiv, noe vi mener er en styrke.

[/qode_content_slider_item][qode_content_slider_item]
En fleksibel samarbeidspartner

ALL-transport

ALL-transport er en fleksibel samarbeidspartner, som er opptatt av å finne nye, logistikkløsninger tilpasset den enkelte kunde. Vi liker å tenke utenfor boksen, utfordringer er en motivasjonsfaktor.

ALL-transport er nytenkende og fleksibel, og vi skreddersyr gjerne transportløsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Vi er også medlem av BIMCO www.bimco.org, Norsk Skipsmeglerforbund www.shipbroker.no, og Nordisk Skibsrederforening www.nordisk.no

[/qode_content_slider_item][/qode_content_slider]
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.